Top moderne idrætshal

Hallen hvor stjerner er velkomne

HISTORISK HALBYGGERI

Hal 1 er vores ældste hal. Den er bygget helt tilbage i 1962 og var med til at gøre Odder til pionerkommune, når det handler om halbyggeri.

Men selvom den altså nu har mere end 50 år på bagen, lever den fuldt ud op til nutidends vilkår, fordi der løbende er sket forbedringer og moderniseringer af den historiske hal.

BLANDT DE BEDSTE

Hallen har efterhånden plads til knap 700 siddende tilskuere og bruges i dag stort set kun til håndbold, da sportsgrenen fylder mere og mere i Odder og trækker mange medlemmer til fra oplandet og de omkringliggende større byer. Under en af de seneste moderniseringer blev idrætshallen derfor udstyret med et såkaldt TV-gulv. Et TV-gulv er et halgulv, som vi kender, når de danske håndboldlandshold deltager ved slutrunder. Det vil sige, et halvgulv uden streger til eksempelvis basket og volleyball, således disse streger ikke forvirrer tv-seerne, når der transmiteres fra en håndboldkamp.

Under denne modernisering blev der desuden opsat en LED-tavle og scoringstavle, som bruges under blandt andet håndboldkampe til at holde styr på den aktuelle stilling. Hallen er i dag udstyret med helt nyt lys, der på fuld styrke lever op til de vilkår, der kræves, når der eksempelvis skal spilles Champions Leauge-håndbold.