Kulturhallen

Galla, koncert og gymnastik

Ny hal, nye muligheder
Multihallen er det nyeste skud i halkomplekset. Hallen hænger sammen med de andre idrætshaller, men adskiller sig en anelse, da denne har været med til at sætte nye standarder for aktiviteterne i Odder. Hallen er blandt andet udstyret med helt nyt og moderne lys og dertilhørende lydanlæg.

I Multihallen afholdes blandt andet den årlige Nytårskoncert, som med det samme er blevet en begivenhed, som hele byen bakker markant op omkring. Senest er Odder Gallaen kommet til som en succesfuld begivenhed.

Den første Odder Galla blev gennemført i september 2012 med uddeling af mange priser og hyldest af de mange, der har markedsført Odder indenfor kultur og sport på nationalt- såvel som internationalt niveau. Interessen for Gallaen og dens succes er blevet så stor, at det hurtigt blev planlagt, at denne skulle være en fastbestanddel i Spektrum Odders aktivitetskalender.

Teaterforeningen er også flittig gæst i de flotte omgivelser, der selvfølgelig rummer masser af sportslig aktivitet. Blandet andet gymnastik, som er meget glade for, at vi nu kan tilbyde dem og deres medlemmer en moderne springgrav.

 

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.