Spektrum Park

En oase midt i Odder

 

TOP FODBOLD OG MULIGHED FOR ATLETIK

I Spektrum Park finder du byens bedste fodbold stadion, hvortil der er rigtig gode tilskuerfaciliteter. Ialt er der fem baner til 11-mands fodbold, to baner til 7-mands fodbold og to baner til 5-mands fodbold. Tilbage i 2014 fik Spektrum Odder i samarbejde med Odder IGF Fodbold etableret en kunstgræsbane til stor glæde for mange brugere, som i vintermånederne har kunnet skifte de frosne fodboldbaner og ømme ankler ud med bedre forhold på kunstgræsbanen.

En moderne og yderst god atletikbane danner ramme om stadion, hvor det er muligt at lave diverse atletikgrene. Der forefindes en kastering meget tæt på selve atletikbanen, som er placeret ud for Spektrum Hallerne.

 

TENNISANLÆG OG ANDRE UDENDØRSAKTIVITETER

Spektrum Park byder naturligvis også på mulighed for at spille god tennis. Det store tennisanlæg omfatter syv grus-tennisbaner samt et nyt og flot klubhus. Anlægget og klubhuset er omkranset af træer.

I parken er det også muligt at spille rugby og pentanque, ligesom parken også indbyder til et spil basket i form af to basketbaner.

I området holder også Odder Firmaidræt, Odder Kroketklub og Odder Brevdueforening til. Det er også her, hvor Cirkuspladsen findes.

 

MULTIBANE OG SKATERRAMPE

Siden etableringen af Spektrum Park er også en multibane kommet til. På banen er der langt en blød dug, som i sammenspil med mål i forskellige størrelser gør det muligt at spille mange forskellige typer boldspil. På multibanens ene væg er der desuden designet en mindre klatrevæg.

Ved siden af multibanen findes der nu også en skaterrampe.
Skaterrampen er yderst moderne og giver både udfordringer til den nye og øvede skater. På rampen er der rig mulighed for at øve diverse tricks, hvad end du står på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul.