Om Spektrum Svømmehal

Spektrum Odder Svømmehal har i alt fire bassiner. På denne side kan du læse mere om de forskellige bassiner.

 

Varmtvandsområdet 

Varmtvandsområdet består af to bassiner med forskellige mål og dybde. Det ene henvender sig til familier og voksne, mens det andet henvender sig til babyer og småbørn. Bassinerne har følgende mål.

  • 9×10 meter teapibassin. Vanddybde 1-1,6 meter.
  • 9×4 meter baby- og småbørnsbassin. Vanddybde 0,6 meter over alt.

Vandet er 34 grader og luften 36 grader. Der er luftfugtighed på cirka 50 procent.

I vandet er der tilsat cirka 0,6 procent salt og 1,0 mg/l klor. Vandet har desuden en pH-værdi på 7,0.

Varmtvandsområdet indeholder desuden faciliteter, så de helt små kan klæde af og på direkte ved vandet i de lune omgivelser. Derudover er der monteret en lille rutsjebane ved det lille bassins kant. Der en række forskellige legeredskaber for de helt små og lidt større, som naturligvis må bruges af vores gæster under deres besøg.

Varmtvandsbassinet bruges først og fremmest til offentlig svømning. Derudover bruger også Gigtskolen, AOF, FOF, Lavia – Odder Kommunes børnehaver, Pensionisternes Svømmeklub og Odder Svømmeklub bassinerne i varmtvandsområdet.

 

Lege- og motionsområdet

Består af næsten to identiske bassiner. Det ene forbeholdes derfor til leg og sjov, mens det andet forbeholdes til motionssvømning. Bassinerne har følgende mål.

  • 25×12,5 meter legebassin. Vanddybde 0,9 – 4 meter.
  • 25×12,5 meter svømmebassin. Vanddybe: 2 meter over alt.

Vandet er 28 grader og luften 30 grader. Luftfugtigheden er på cirka 50 procent.

I vandet er der tilsat cirka 0,6 procent salt og 0,5 mg/l klor. Vandet har desuden en pH–værdi på 7,0

Lege- og motionsområdet byder endvidere på en større rutsjebane samt 1 og 3 meter vippe. Vi stiller naturligvis flere forskellig legeredskaber til rådighed. Vores sortiment indholder blandt andet en kæmpe oppustelig hund, et stort hamsterhjul og en lang flydemåtte, der kan løbes på. Derudover er der også en række andre ting såsom bolde og forskellige flydegenstande, som helt sikkert vil skabe sjov i timevis.

Lege- og motionsområdet bruges først og fremmest til offentlig svømning. Derudover bruges bassinerne også af skoler, dykkerklubben, roklubben, Lavia – Odder Kommunes børnehaver og mange andre.

 

   

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.