Velkommen til Spektrum Svømmehal

 

En svømmehal for alle

Spektrum Odder Svømmehal byder på det hele! Hvad end det drejer sig om varmtvandsbasin, udspring fra vipper, leg i rutsjebane, sauna eller banesvømning opfylder vores moderne svømmehal hele familiens behov og giver de optimale rammer for den perfekte tur i svømmehallen.

I menuen til højre kan du læse mere om svømmehallen herunder åbningstider og billetpriser.

Nedenfor kan du læse om de forskellige aktiviteter og muligheder, som Spektrum Odder Svømmehal byder på. Billederne kan ses i fuld størrelse ved at klikke på dem.

 

VANDLAND MED RUTSJEBANE OG HOP FRA VIPPER

Kommer du i svømmehallen for at lege eller hygge dig sammen med dine venner? Så kan vi helt sikkert tilbyde dig lige præcis det, som du søger. I vores ene 25 meter bassin, med varierende vanddybde, er der masser af muligheder for begge dele. En rutsjebane sørger for, at de fartglade får udfordringer og sus i maven, og hvis det ikke er nok er det også muligt at afprøve modet fra henholdsvis 1- og 3 meter vippen.

Derudover stiller vi naturligvis også en masse legeredskaber til rådighed for vores gæster. Nyeste skud på stammen er en stor oppustelig hundelignende genstand, som kan klatres på og springe i vandet fra. Derudover har vi også et stort hamsterhjul, hvor der plads til op til 10 personer. Uanset alder er der helt sikkert nogle redskaber for lige netop dig.

 

ROLIGE OMGIVELSER I VAMRTVANDSOMRÅDET

For børnefamilier er varmtvandsområdet den ideelle ramme til at lade den nyfødte plaske i vandet for første gang. For de lidt ældre børn er der også rig mulighed for at boltre sig. En lille rutsjebane skal nok bringe smilet frem på de små, ligesom der også her findes diverse legeredskaber.

Hvis det primære ønske er velvære, når svømmehallen besøges, er vores varmtvandsområde det helt rigtige sted. Vandet er 34 grader og luften er 36 grader, så man kan henføre tankerne til troperne, mens man slapper af eller genoptræner efter et uheld eller en operation. Har man ømme muskler, er der mulighed for at få dem masseret af dyser under vandoverfladen.


OMKLÆDNING PÅ STEDE

I varmtvandsområdet har vi naturligvis sørget for, at de helt små kan klædes af og på i de lune omgivelser. Tanken bag dette er, at vi forsøger at forebygge de smås møde med vandet på en så tryg og rolig måde som mulig.

 

MOTIONSSVØMNING

Vil du motionere eller svømme langt, kan du gøre det i vores andet 25 meter bassin. I svømmebassinet er der banetove mellem de seks baner, således

du ikke bliver forstyrret af vildfarende bolde eller flydegenstande. Banetorvene er med til
at skabe god dynamik mellem svømmerne på de respektive baner, således der svømmes i lige linjer

I Spektrum Odder Svømmehal har vi også glæde af at huse Odder Kommunes største idrætsforening, Odder Svømmeklub. Det betyder, at svømmebassinet til tider bliver opdelt i den offentlige åbningstid. I praksis betyder det, at vores offentlige gæster svømmer på bane 1-3, mens der er klubsvømmere på bane 4-6. Bemærk at bassinet opdeles kun på tidspunkter, hvor vi normalt ikke har så mange gæster, således det ikke går udover deres tur i svømmehallen.