Vandkvalitet

I Spektrum Odder Svømmehal stiler vi efter at give vores gæster den bedste oplevelse, når I besøger os. Derfor har vi stor fokus på at sikre vandkvalitet af højeste niveau i svømmehallens fire bassiner.

RENT VAND I BASSINERNE 

I Spektrum Odder Svømmehal tester personalet selv vandet hver dag, inden der åbnes op for vores gæster. Trods vandet renses løbende af vores moderne og nye rensningsanlæg, gør vi en dyd ud af også selv at teste vandets værdier for at sikre optimal vandkvalitet. Hver nat bliver bassinerne bundsuget, så bunden er klar og vandet rent, når vi åbner op igen dagen efter.

Vores rensningsanlæg har tre slags filtre; et grovfilter, sandfilter og kulfilter. Igennem rensningsprocessen doseres der automatisk klor og syre, når det er nødvendigt. Derfor ser vi gerne, at vores gæster vasker sig ordentlig, inden I hopper i vandet, da det gør, at rensningsanlægget blandet andet skal bruge mindre klor, hvilket skåner huden, sikrer renere vand og er godt for miljøet.

VANDET BLIVER TESTET UANMELDT

Spektrum Odder har lavet en aftale med virksomheden, Eurofins, om løbende at komme uanmeldt og teste vandet for klor, pH-værdi, bakterier og trihalometaner. Ligeledes tilser teknikkere fra Odder Kommune også svømmehallen løbende for at sikre, at vandets kvaliteten er, som det skal være. Aftalerne er med til at holde svømmehallens personale fokuseret hver eneste gang, de selv tester vandet og analyserer dets værdier.

Vi håber, I kan mærke forskel på vandet i Spektrum Odder Svømmehal i forhold til andre svømmehaller. Kan I ikke, hører vi gerne fra jer efter jeres besøg.