Møde- og festlokaler

Skal du holde et arrangement i form af et møde, et kursus, en konfirmation eller en fest? Så har Spektrum helt sikkert et lokale, som passer til lige nøjagtigt dit ønske og behov! Vi har både mindre og større lokaler, lokaler med store vinduespartier og mindre rum, der egner sig perfekt til kurser eller mindre møder. På siden her kan du læse mere om, vores forskellige lokaler og lade dig inspirere af billederne fra tidligere bordopdækninger. Ønsker du at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud, kontakt da os på telefon: 25 94 83 00.

Panoramasalen

Vores store og lyse Panoramasal er beliggende på 2. sal med flot udsigt ud over Spektrum Park. Salen bruges jævnligt til møder, foredrag, generalforsamlinger og til festlige lejligheder. Alt afhængig af opstilling af borde, er der plads til op til 100 gæster.

Panoramasalen er 130 kvm og er udstyret med nyt og moderne AV-udstyr, så der både kan afspilles video og lyd samt holdes oplæg.

Nedenfor kan du se billeder og lade dig inspirere af forskellige bordopdækninger i Panoramasalen, så du netop kan få det bedste ud af den store og lyse sal.

Panorama 1 & 2

Lokalerne, Panorama 1 & Panorama 2, er beliggende på 2. sal med en skøn og flot udsigt ud over Spektrum Park. Lokalerne bruges til alt fra kurser og foredrag til mindre og større festlige lejligheder. Alt afhængig af bordopstilling er der plads til xx i Panorama 1 og xx personer i Panorama 2. Lokalerne kan også med fordel slås sammen.

Panorama 1 lokalet er 27 kvm.

Panorama 2 lokalet er 19 kvm.

Begge lokalere er udstyret med nyt og moderne AV-udstyr, så der både kan afspilles video og lyd samt holdes oplæg.

Nedenfor kan du se billeder og lade dig inspirere af forskellige bordopdækninger i Panoramalokalerne 1 & 2, så du netop kan få det bedste ud af de enkelte store og lyse lokaler eller slå de to panoramasale sammen.

Møderum 4

Møderum 4 er et mindre lyst lokale, som egner sig perfekt til møder, kurser eller mindre festlige lejligheder. Alt afhængig af opstilling af borde, er der plads til op til 48 gæster.

Mødelokalet er 62 kvm og er udstyret med nyt og moderne AV-udstyr, så der både kan afspilles video og lyd samt holdes oplæg. Det er også muligt at dele lokalet i to, så der fås to lokaler på henholdsvis 43 kvm og 19 kvm.

Til højre kan du se et billede og lade dig inspirere af forskellige opdækninger i mødelokalet, så du netop kan få det bedste ud af lokalet.

Foreningskontor

Foreningslokalet bruges ofte af de foreninger, som har deres daglige gang i Spektrum. Det er dog også muligt at bruge til lokalet i andre anledninger. Alt afhængig af bordopstilling er der plads til op til xx personer.

Foreningskontoret er 19 kvm. I lokalet er det muligt at bruge AV-udstyr.

Multihallen

Som navnet mere end antyder, kan vores Multihal anvendes til utallige formål, hvor kun fantasien sætter grænser. Den store hal er tidligere brugt til koncerter, revy, messer, foredrag, generalforsamlinger med videre. Alt afhængig af opstilling af borde, er der plads til op til 1000 gæster.

Multihallen er hele 1.472 kvm. Hallen er udstyret med lyddæmpende faciliteter, der gør at lyden ved eksempelvis foredrag og koncerter er optimal og af absolut højeste standard.

Højrefor kan du se et billede og lade dig inspirere af forskellige opdækninger i Multihallen, så du netop kan få det bedste ud af den store og og top moderne hal.

Borddækning

I alle henseender er vi behjælpelige med bordopdækning. Hvad end det drejer sig om blomster, servietter eller duge dækker vi altid bordene efter vores gæsters behov og ønsker.

Bemærk

  • Ved større blomsterarrangementer er der tillæg i prisen.
  • Bordplan og menu aftales individuelt.
  • Afholdes festen med runde borde, er der et tillæg på kr. 30,00/kuvert.

Berit Holck

Køkkenleder

Kontakt til café og køkken