Institutioner og foreninger i Spektrum Hallerne

I spektrum odder er mange af vores gæster foreninger og institutioner. Dem er vi rigtig glade for! Derfor har vi givet dem mulighed for at skrive lidt om dem selv, og hvordan du kan komme i kontrakt med dem. I den nedenstående liste eller menuen i toppen har du mulighed for at læse mere om de forskellige foreninger og institutionere og deres daglige gang. Herunder de forskellige aktiviteter de laver i Spektrum Odder

God læselyst

Tryk på den forening du ønsker at læse mere om

Institutioner og foreninger i Spektrum Hallerne

I Spektrum Odder er mange af vores gæster foreninger og institutioner. Dem er vi rigtig glade for! Derfor har vi givet dem mulighed for at skrive lidt om sig selv, og hvordan du kan komme i kontakt med dem. I denne menu kan du læse mere om de forskellige foreninger og institutioner, der har deres daglige gang og aktiviteter i Spektrum Hallerne.

God læselyst.

Institutioner og foreninger i Spektrum Park

I Spektrum Odder er mange af vores gæster foreninger og institutioner. Dem er vi rigtig glade for! Derfor har vi givet dem mulighed for at skrive lidt om sig selv, og hvordan du kan komme i kontakt med dem. I denne menu kan du læse mere om de forskellige foreninger og institutioner, der har deres daglige gang og aktiviteter i Spektrum Park.

God læselyst.

Institutioner og foreninger i Spektrum Svømmehal

I Spektrum Svømmehal er mange af vores gæster foreninger og institutioner. Dem er vi rigtig glade for! Derfor har vi givet dem mulighed for at skrive lidt om sig selv, og hvordan du kan komme i kontakt med dem. I denne menu kan du læse mere om de forskellige foreninger og institutioner, der har deres daglige gang og aktiviteter i Spektrum Svømmehal.

God læselyst.