Odder Håndbold Elite Aps

Beskrivelse

Odder Håndbold Elite ApS er selskabet bag Odder Håndbolds 1. division herrer. Vi driver semiprofessionel håndbold, og vores primære mål er

  • Sportsligt at ligge i Top-18 i dansk Herre-håndbold, hvilket vi har været 4 ud af de seneste 6 sæsoner
  • Spillermæssigt at udvikle unge talenter til at begå sig på top-niveau, og vi har i 2016/2017 4 U21-Landsholdsspillere i truppen og mere end 10 ”Odder-drenge” spiller på højt Liga-niveau i dag
  • Sponsormæssigt vil vi profilere vores mere end 100 sponsorer lokalt såvel som på landsplan, og vi har en eksponeringsværdi på kr. 20 mio. kr.
  • Skabe underholdning og sammenhold om ”Byens Sportslige Fyrtårn”, og vi har stor lokal opbakning med over 400 tilskuere i gennemsnit til kampene i Spektrum Hallerne.
    Samarbejdet med Spektrum

Vi samarbejder naturligvis med Odder Håndbolds forening og bruger træningsfaciliteter i Spektrum og andre lokale idrætshaller. Desuden har vi VIP-arrangementer for vores sponsorer og netværksmøder for erhvervsledere i Spektrums dejlige Panoramasal. Derudover har vi træningssamspil med flere Liga-klubber, bland andet Aarhus Håndbold og VIP-samarbejde med Bakken Bears i Aarhus.

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: www.odderhaandbold.dk/elite

Kontaktperson: Formand Henrik Bentsen, hb@benman.dk