Odder svømmeklub

Odder Svømmeklub er svømmeklubben, hvor der er plads og hold til alle. Uanset alder og køn. Måske er det også derfor, at vi er kommunens største forening med mere end 1350 aktive medlemmer. Vi har både baby- og småbørnshold, svømmehold for børn og unge, familie- og voksenhold, udspringshold samt konkurrencehold. På alle hold har vi ansat veluddannede og yderst imødekommende trænere for at sikre den bedste svømmeoplevelse for alle parter. Vi gør en dyd ud af at gøre vores medlemmer glade.

Svømmeklubben afholder flere gange om året arrangementer i samarbejde med Spektrum og diverse svømmestævner i Spektrum Svømmehal.

Samarbejde med Spektrum

I Odder Svømmeklub har vi altid haft alle vores aktiviteter i Spektrum Svømmehal. Vi sætter utrolig stor pris på det daglige samarbejde med Svømmehallens personale. Flere gange om året afholder vi diverse stævner i Svømmehallen, hvilket kun kan lade sig gøre på grund af vores gode forhold til Spektrum, hvilket vi værdsætter. Odder Svømmeklub er rigtig glad for at have base i Spektrum Svømmehal.

Kontaktoplysninger

www.oddersvoem.dk

kontakt@oddersvoem.dk

Odder svømmeklub

Oddersvoemmeklub