Spektrum Odder svømmehal giver god mulighed for aktiviteter til både store og små. Svømmehallen rummer i alt 4 bassiner med både varmt og koldt vand.

I svømmehallen finder du både vipper, rutchebane og diverse udstyr. 

Velkommen Til spektrum Odder svømmehal

OBS

  • Efter sommerferien er der hængsler på alle skabe i omklædning. Og vi skifter over til at man kun kan bruge hængelåse. vi anbefaler hængelås med kode, det er muligt at købe dem her i svømmehallen
  • OBS til åbningstider i de kommende hellige dage se under generelle åbningstider


generelle åbningstider

Mandag ………… 06.00-09.00

Tirsdag ……………. 18.00-22.00 – kun for voksne (+16)

Onsdag ……………. 06:00-09:00 & 18:00-22:00 – for alle

Torsdag ……………. 18:00-22:00 – kun for voksne (+16)

Fredag ………………. 06:00-09:00

(Fredag kl 6:00-7:00 er konkurrencebassinet i brug)

Lørdag ………………. 08:00-13:00

Søndag ……………… 10:00-16:00

 

KOMMENDE HELLIGE DAGE I 
SPEKTRUM ODDER SVØMMEHAL:

 
  • Pinsedag d. 19/5  &  2. pinsedag d. 20/5
  • Har vi åbnet kl 10:00 – 16:00 
 

          

           Grundlovsdag- Onsdag d. 5/6 åbnet                         kl 06:00-09:00 og kl 10:00-16:00

svømmehallens priser

dagsbillet

35/55,-

 

børn (0-15 år) 35,-

voksne 55,-

månedskort

450,-

Alle offentlige åbningstider

 

voksne 450,-

månedskort

morgensvømning

325,-

Man-ons-fre kl 06-09

voksne 325,-

Fredag kl 6:00-7:00 er  konkurrencebassinet optaget

familiekort

500,-

 

Giver adgang for 10 voksne eller 20 børn (0-15 år) eller et mix her imellem

bassiner

Varmtvandsområdet består af to bassiner med forskellige mål og dybde. Det ene henvender sig til familier og voksne, mens det andet henvender sig til babyer og småbørn. Bassinerne har følgende mål.

  • 9×10 meter teapibassin. Vanddybde 1-1,6 meter.
  • 9×4 meter baby- og småbørnsbassin. Vanddybde 0,6 meter over alt.

Vandet er 34 grader og luften 36 grader. Der er luftfugtighed på cirka 50 procent.

I vandet er der tilsat cirka 0,6 procent salt og 0,4 mg/l  klor. Vandet har desuden en pH-værdi på 6,8.

Varmtvandsområdet indeholder desuden faciliteter, så de helt små kan klæde af og på direkte ved vandet i de lune omgivelser. Derudover er der monteret en lille rutsjebane ved det lille bassins kant. Der en række forskellige legeredskaber for de helt små og lidt større, som naturligvis må bruges af vores gæster under deres besøg.

Varmtvandsbassinet bruges først og fremmest til offentlig svømning. Derudover bruger også Gigtskolen, AOF, FOF, Lavia – Odder Kommunes børnehaver, Pensionisternes Svømmeklub og Odder Svømmeklub bassinerne i varmtvandsområdet.

Består af næsten to identiske bassiner. Det ene forbeholdes derfor til leg og sjov, mens det andet forbeholdes til motionssvømning. Bassinerne har følgende mål.

  • 25×12,5 meter legebassin. Vanddybde 0,9 – 4 meter.
  • 25×12,5 meter svømmebassin. Vanddybe: 2 meter over alt.

Vandet er 28 grader og luften 30 grader. Luftfugtigheden er på cirka 50 procent.

I vandet er der tilsat cirka 0,6 procent salt og 0,4 mg/l klor. Vandet har desuden en pH–værdi på 6,8

Lege- og motionsområdet byder endvidere på en større rutsjebane samt 1 og 3 meter vippe. Vi stiller naturligvis flere forskellig legeredskaber til rådighed. Vores sortiment indholder blandt andet en kæmpe oppustelig hund, et stort hamsterhjul og en lang flydemåtte, der kan løbes på. Derudover er der også en række andre ting såsom bolde og forskellige flydegenstande, som helt sikkert vil skabe sjov i timevis.

Lege- og motionsområdet bruges først og fremmest til offentlig svømning. Derudover bruges bassinerne også af skoler, dykkerklubben, roklubben, Lavia – Odder Kommunes børnehaver og mange andre.

I Spektrum Odder Svømmehal stiler vi efter at give vores gæster den bedste oplevelse, når I besøger os. Derfor har vi stor fokus på at sikre vandkvalitet af højeste niveau i svømmehallens fire bassiner.

Rent vand i bassinerne
I Spektrum Odder Svømmehal tester personalet selv vandet hver dag, inden der åbnes op for vores gæster. Trods vandet renses løbende af vores moderne og nye rensningsanlæg, gør vi en dyd ud af også selv at teste vandets værdier for at sikre optimal vandkvalitet. Hver nat bliver bassinerne bundsuget, så bunden er klar og vandet rent, når vi åbner op igen dagen efter.

Vores rensningsanlæg har tre slags filtre; et grovfilter, sandfilter og kulfilter. Igennem rensningsprocessen doseres der automatisk klor og syre, når det er nødvendigt. Derfor ser vi gerne, at vores gæster vasker sig ordentlig, inden I hopper i vandet, da det gør, at rensningsanlægget blandet andet skal bruge mindre klor, hvilket skåner huden, sikrer renere vand og er godt for miljøet.

Vandet blivet testet uanmeldt
Spektrum Odder har lavet en aftale med virksomheden, ALS, om løbende at komme uanmeldt og teste vandet for klor, pH-værdi, bakterier og trihalometaner. Ligeledes tilser teknikkere fra Odder Kommune også svømmehallen løbende for at sikre, at vandets kvaliteten er, som det skal være. Aftalerne er med til at holde svømmehallens personale fokuseret hver eneste gang, de selv tester vandet og analyserer dets værdier.

Vi håber, I kan mærke forskel på vandet i Spektrum Odder Svømmehal i forhold til andre svømmehaller. Kan I ikke, hører vi gerne fra jer efter jeres besøg.

faciliteter

Kom og lad dine tanker vandre og få hverdagens stress og jag på afstand, fra de rolige omgivelser. Mærk varmen fra et eller flere saunagus, blandet med aromaerne fra duftlys, dæmpet / beroligende belysning og afslappet stemning. Få en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, når vores gusmestre skaber varme og duftende velvære med æteriske olier. Saunagus er et velværeboost for både krop og sjæl.

Du får en fantastisk sanseoplevelse, hvor æteriske olier bliver blandet med vand og nænsomt hældt på de varme saunasten. Gusmesteren vælger olierne og spreder duftene med forskellige vifteteknikker. En saunagus har ofte også musik, som er tilpasset temaet.

Tid og sted:
Alle tirsdage og torsdage i Spektrum Odder Svømmehal fra klokken 19.00-21.00

Pris:
Entre 55kr + 15 kr. pr. aktivitet der deltages i. 10 aktiviteter (armbånd) = 125 kr. Disse kan naturligvis deles eller medbringes og bruges en anden dag.

Kontakt:
Svømmehallens personale kan kontaktes på telefon: 22 24 11 95. 

I foyeren er der mulighed for at opholde sig og benytte sig af cafeen, og hvorfra der er adgang til svømmehallens øvrige rum. Fra foyeren er det muligt at gå videre til omklædningsrummene, eller gå ind i svømmehallen som tilskuer. 

Glemte sager:
Glemte sager i svømmehallen kan afhentes i åbningstiden. 

Gemmes i 1 måned, herefter kasseres det. 

regler og sikkerhed

Sikkerhed:
Der er i Spektrum Odder svømmehal altid en livredder tilstede, når der er åbent for offentlige badegæster. Vi anbefaler dog, at du aldrig bader alene. Først og fremmest er ophold i svømmehallen på eget ansvar. Vores livredder er uddannet til at yde den nødvendige førstehjælp, hvis der sker uheld. Livreddernes anvisninger skal altid følges. 

Det er ikke tilladt at:
– Løbe på barfodsområderne
– At være mere end én person på vipperne
– At medbringe store badedyr.

Hygiejne:
Husk at vask dig inden du går i vandet

Inden du går ind til bassinerne, skal du have vasket dig grundigt over hele kroppen, herunder også dit hår – hvis du ikke ønsker at vaske dit hår, skal du benytte badehætte. Hvis du benytter sauna eller går på toilettet, skal du vaske dig igen.

Happy Nappy
For alle ikke renlige børn
Små ‘uheld’ sker fra tid til anden, når små børn bader. Derfor er brugen af baby badeble og badebukser obligatorisk for alle ikke renlige børn.

Vi følger standarten på svømmehalsområdet angående babysvømmebukser, så babysvømmebuks af mærket “Happy Naooy” eller tilsvarende, med den brede kant ved ben og talje. Er et krav.

Det er vigtigt, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven. Blebadebuks skal/kan anvendes sammen med en engangs badeble eks. Huggies ”little swimmers”.

Vi sælger Happy Nappy her i svømmehallen for 150 kr.

Engangsbleer.  Huggies til 15 kr. (3-18 kg)

FAQ

Glemte sager i svømmehallen kan afhentes i dagtimerne, samt i åbningstiden. Gemmes i 1 måned, herefter kasseres det.

For alle børn 0-3 år, eller ikke renlige børn er det obligatorisk at bruge badeble og Happy-Nappy bukser. Du kan læse mere under regler og sikkerhed

Er velkommen, når de følges med en voksen (+16 år)

Er velkommen, når de kan svømme 200 m uden pause og de er her på forældrenes ansvar.

0 til 6 år valgfri omklædningsrum.

7 år og opefter, skal drenge i Herre omk. og piger i Dame omk.

Er altid åben i alle offentlige åbningstider.

Smid ikke vand eller andet på sauna.

Sid altid på dit håndklæde.

Smid ikke affald mm i sauna. Det er heller ikke tilladt at file fødder samt klippe negle i saunaèn.

Tilbyder mod gebyr tirsdag og torsdag aften.

Mandag: 6–9

Tirsdag: 18–22 kun for voksne (+16)

Onsdag: 6–9 og 18–22

Torsdag: 18–22 kun for voksne (+16)

Fredag: 6–9

Lørdag: 8–13

Søndag: 10–16

I ferier (skolefri dage) og helligdage altid 10–16. Dog lukket 24. 25. og 26. december, samt 31/12 og 1/1.

 

Vipperne er åbne onsdag 18-22 og i weekenderne. Der er en vippe åbnet af gangen. Samt når vi har  ferie-og helligedags åbnet.

Rutsjebanen er åben onsdag  og i weekenderne. Samt når vi har  ferie-og helligedags åbnet.

Vi tænder vandrutsjebanen en timer efter vi har åbnet og slukker den en timer før vi lukker

Her skal du have fat i Odder svømmeklub.

Tilbydes af GigtforeningenFOF og AOF. (tirsdag og torsdag til 16 år + aften)

Vi opfordrer til at amning foregår uden for omklædningsrummet, da der her en hyppig gennemstrømning af gæster og løbende rengøring.

Amning kan ske i siddemiljøerne inde i selve svømmehallen eller i fællesrummet ved indgangen, da det giver den mest rolige miljø med mindst mulig forstyrrelse, og vi har sørget for at der i fællesrummet er både mikroovn, elkedel og mulighed for at tage barnevogn med ind, så man her kan sidde så længe, man har lyst.

Er for jer der vil svømme, derfor:

Vipper og rutsjebane lukket og ingen legetøj i legebassinet.

Fredag fra kl 6 til 7 kan der forekomme klubsvømning i konkurrencebassinet, stadig muligt at svømme baner i legebassinet.

Ved legebassinet, vil der i perioder være stille musik og dæmper belysning.

I varmvandsbassinet er der altid god plads til babyer og deres forældre..